"Verplichte kost"

Op 10 maart j.l. mocht ik op uitnodiging van Ursula van Zantvliet Rozemeijer van MeerBusiness Amsterdam een InspiratieSessie geven voor zo'n 100 Amsterdamse ondernemers, directeuren en leidinggevenden over de FutureShift. Hier vind je de verkorte versie van mijn presentatie. Ik verzorg dergelijke sessies zeer regelmatig, altijd met veel plezier en reuring, en ook dit was weer een uiterst geanimeerde sessie. Let's make waves!

3 reacties op ""Verplichte kost""

Herbert Prins ingezonden op 16 september

Voor USG People heeft Wim zijn verhaal gisteren gedaan. Zeer goed onderbouwd en door toeschouwers zeer gewaardeerd. We gaan onze toekomst leven.

Herbert Prins
http://twitter.com/hprins

Wim ingezonden op 8 juni

Ha Arend-Pieter,

Dank je voor je compliment, ik ben blij je 'geraakt' te hebben. De hand-out van mijn presentatie komt er aan!

Groet!

Wim

Arend-Pieter ingezonden op 7 juni

Beste Wim,

Vanmiddag was ik bij de presentatie die voor Adecco in Zaltbommel gegeven werd. Ik vond het een heel boeiende ervaring. Ik vond het leuk uw kaartje te krijgen en mocht het mogelijk zijn de uitgebreide presentatie van vanmiddag te mogen ontvangen, dan zou ik dat heel ok vinden.

Fijn kennis met je gemaakt te hebben.

Arend-Pieter